ROAST AND TOAST

ROAST AND TOAST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roast and Toast. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 14:37 Super lekker weer; ik heb vandaag mijn collega's getrakteerd op een afscheidslunch; jullie hebben er sowieso 2 nwe klanten bij.
13 mei 2022 om 10:06 Erg lekker!!
18 mrt 2022 om 15:03 Snel en super lekkere broodjes! Tosties nog goed op temperatuur en goed en rijkelijke gevulde niet standaard broodjes.
13 feb 2022 om 18:28 Heerlijke toasts besteld en waren nog lekker warm van temperatuur bij het bezorgen. Rijkelijk belegd!
9 feb 2022 om 15:34 Superlekkere broodjes
6 feb 2022 om 15:53 Bijna 1,5 uur gewacht op 3 broodjes om vervolgens op de ‘bacon me crazy’ welgeteld 1 plakje bacon te vinden na goed zoeken. Jammer :(
19 jan 2022 om 17:00 Heerlijke tosti's en optijd geleverd.
1 jan 2022 om 17:41 Prima broodjes! Bestelling kwam zelfs al een kwartier voor de geplande tijd.
4 dec 2021 om 18:22 Favoriete broodjes van Leiden!
4 nov 2021 om 14:30 Je kan beter zelf graan oogsten, een brood bakken, een koe melken, daarvan de kaas laten rijpen, en nog ben je sneller klaar dan hier bestellen. Bezorgtijd 2 uur en dan krijg je.... Een koude tosti, warme smoothie, bruine carpaccio, en nog honger....
6 okt 2021 om 16:57 Eten is goed. Maar had wat tosti's bestelde. Een Hollandse en wat Amerikaanse. Maar het beleg is te weinig en de prijs is te hoog voor wat ik krijg. Misschien als je bij de luxere broodjes komt dat het beter is maar dit is het net niet
4 sep 2021 om 22:35 Toast besteld. Een van de broodjes maar 4 plakjes avocado en ÉÉN plakje spek. Na hierover een appje te hebben gestuurd en gebeld, werd ik heel onvriendelijk aangesproken. Total geen begrip. Meelvrouw zei de broodjes zelf te hebben gesmeerd.